Υπολογισμός Δανείου
Ποιοί Είμαστε
Όμιλος UCI

Με αποκλειστικούς μετόχους δύο παγκόσμιους τραπεζικούς οργανισμούς (BNP Paribas & Banco Santander), ο Όμιλος UCI, μετά από 33 χρόνια λειτουργίας, έχει παρουσία σε 4 χώρες (Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Βραζιλία) και επικεντρώνεται στο σύνολο των δραστηριοτήτων που αφορούν τη χρηματοδότηση, εκμετάλλευση και πώληση ακινήτων.

Η μετοχική σύνθεση του Ομίλου από τις 2 ηγέτιδες ευρωπαϊκές τράπεζες αποτελεί εγγύηση για την ευρωστία του και για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

RETAMA Real Estate

H RETAMA Real Estate Greece, υποκατάστημα της RETAMA Spain, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο της UCI και η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης, πώλησης και εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας σε ιδιώτες και θεσμικούς πελάτες.

Το όραμά μας

Το όραμα της Retama, ως ο προτιμώμενος συνεργάτης για ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε όλα τα στάδια κάθε διαδικασίας.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι η παροχή άριστων υπηρεσιών σε όλα τα στάδια διαχείρισης ακινήτων, χωρίς τεχνικά ή νομικά ζητήματα, για τους ιδιώτες, εταιρικούς και θεσμικούς πελάτες μας.

Ο σκοπός μας

Στη Retama στηριζόμαστε στην εμπειρία μας. Αξιοποιούμε τη γνώση και την τεχνολογία και στοχεύουμε σε άριστες συνεργασίες, και σε σύντομες και αποτελεσματικές διαδικασίες. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε περίπτωση εγγυημένα άριστες υπηρεσίες διαχείρισης ακίνητης περιουσίας για τους πελάτες μας.

Η διαδρομή μας

Με προέλευση την Ιβηρική Χερσόνησο και με στήριγμα τη μακρόχρονη εμπειρία του Group UCI στον χώρο της διαχείρισης ακινήτων και στην Ελλάδα, η Retama παρέχει σήμερα ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων και είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για όσους χρειάζονται εξαιρετικές και ακριβείς υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα αξιόπιστοι και να επιτύχουμε δυνατό αποτύπωμα στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας
στις υπηρεσίες διαχείρισης και εκμετάλλευσης ακινήτων